ETB Veldhuis detecteert ongewenste personen in uw pand

Ongewenste personen, bij afwezigheid, in uw woning of bedrijfspand, diefstal van waardevolle bezittingen is voor de meeste mensen een nachtmerrie.

Bij inbraakpreventie gaat het dus om de juiste combinatie van maatregelen die precies zijn afgestemd op de situatie. De inbraakgevoeligheid van een pand of terrein wordt hoofdzakelijk bepaald door de aanwezigheid van attractieve zaken. Hoe groter de verwachte buit, hoe meer de inbreker zijn best zal doen om binnen te komen. En dus: er zwaarder beveiligd moet worden.

ETB Veldhuis installeert gebruiksvriendelijke inbraakbeveiligingssystemen die snel en adequaat de ongewenste indringer(s) detecteren. Het inbraakbeveiligingssysteem verstuurt een doormelding  naar een particuliere meldkamer of naar uw (mobiele) telefoon. Waarop u de benodigde acties kunt ondernemen. ETB Veldhuis installeert hoogwaardige inbraakbeveiligingssystemen van o.a. Aritech, Alphatronics en Honeywell

Heeft u behoefte aan professioneel advies door een van onze beveiligingsadviseurs? Dat is mogelijk, wij komen namelijk vrijblijvend bij u op locatie voor een uitgebreide analyse zodat uw bedrijf of woning goed beveiligd kan worden.
Kortom een inbraakbeveiligingssysteem van ETB Veldhuis : Een gerust gevoel.

Elektrotechnisch Buro Veldhuis

De Kazematten 2d
6681 CS Bemmel
info@etb-veldhuis.nl

KvK 09156501

Algemene voorwaarden
Privacy (PDF)
Disclaimer